Om oss

Om oss och våra
medarbetare

Xellent Bygg är ett företag som jobbar med det mesta inom byggbranschen. Företaget har anställd personal för alla olika områden de utför arbete inom. Personalens individuella kompetenser, erfarenheter och utbildningar bidrar till att företaget kan erbjuda ett brett urval av tjänster utan att tumma på kvaliteten.

Företaget grundades 2015 av Emil Rosén och Fredrik Glad i Linköping. De har en historik och erfarenhet från 2006. Emil startade 2010 en enskild firma som till en början hade fokus på att bygga och renovera badrum. Firman växte och utvecklades i både erfarenhet och personal vilket ledde till att Emil och Fredrik startade det aktiebolag de har idag.

Emil och Fredriks tidigare kontakter med samarbetspartners och kunder ledde till att företaget fick en rivstart. Första året var fullspäckat med jobb och företaget investeras i och växer dag för dag. Företaget har etablerade kontakter med samarbetspartners inom både byggbranschen och materialbranschen.

Vi vill tacka för att ni valt att besöka Xellent Byggs hemsida!
Vi hoppas att vi kan bidra med inspiration eller få äran att förverkliga era drömmar så har ni några frågor är det bara att maila eller slå oss en signal!

 Med vänlig hälsning, Emil och Fredrik

Våra anställda är utbildade och kunniga inom det arbetet de utför och vi värderar kvalitetstänk och kreativitet hos både våra anställda och de företag vi samarbetar med.

Se våra tjänster

Medarbetare

Emil Rosén

Grundare

Fredrik Glad

Grundare

Andreas Järnvall

IT-ansvarig

Mimmi Andersson

Plattsättare

David Petersson

Snickare, Plattsättare

Jonas Tapper

Murare

Vakant Snickare

Vill du jobba hos oss?

Vakant Murare

Vill du jobba hos oss?

Instagram Image
#xellentbygg #badrumsinspo #badrum #kakel
Instagram Image
Rymligt badrum med marmorgolv, badkar och dubbla handfat. Perfekt för hela familjen! :)

Vi samarbetar med