Tjänster

Hur vi kan hjälpa dig

Badrum

Vi bygger allt från snygga standardbadrum i hög kvalitet till lyxbadrum där bara dina fantasier och naturlagarna sätter gränser. Ett nytt badrum med din måttbeställda dusch och några läckra shampoohyllor tillsammans med ett inbyggt badkar och en touch av marmor eller granit kan ge en riktigt lyxig känsla! Vill du ha inkaklad spegel, inkaklat fönster, spa, hyllor, bänkar, dubbeldusch eller någon form av inbyggnad i kakel så löser vi det! Något som kan ge en skön känsla är golvvärme vilket vi varmt kan rekommendera under ett klinkergolv.
Spana gärna in våra referenser för inspiration eller ta kontakt med oss direkt så skräddarsyr vi ditt nya badrum tillsammans!

Bygg och renovering

Dags för nytt kök, renovering av hallen eller måla om och fräscha upp något av de andra rummen i huset. Renovera eller bygga ett nytt garage, en ny terrass eller bygga ut huset. Kom till oss med din idé eller skiss så kan vi jobba fram ett projekt tillsammans. Vi kommer gärna ut och tar en titt på plats så dina önskemål blir tillgodosedda sedan arbetar vi tillsammans för att planerna på ditt nya projekt ska bli verklighet.

Vi har flera samarbetspartners med god erfarenhet och kvalitetstänk för ditt ändamål.

Kakel och klinker

Inom området kakel och klinker arbetar vi helt utifrån dina önskemål gällande val av kakel, klinker och design. Med en design i form av mönster eller annan nisch ser vi till att få dina önskemål tillgodosedda. Vill du kakla om köket, tvättstugan eller lägga klinkergolv i hallen, uterummet eller frostsäker klinker på er ute-trapp så fixar vi det!
Ta gärna en titt på våra referenser för inspiration om du känner för det.

Har du drömmar om hur du vill förändra ditt hem? Kontakta oss för offert idag

Kontakta oss

Mur, puts och fasad

Här jobbar vi bland annat med renovering av din skorsten som behöver tätas, lagas, putsas eller så kan vi installera din nya kamin. Har du dåliga källarväggar som behöver isoleras eller putsas upp så löser vi det från fallfärdig puts till färdig yta efter dina önskemål. Är det så att husfasaden börjar se sliten ut och du vill putsa upp den och även passa på att tilläggsisolera för ett varmare hus så vi kan ordna det med! Vi kan hjälpa dig med att mura, spritputsa eller slätputsa husgrunden eller mura en ny innervägg mm. Vi har en bred kompetens inom området så hör av dig till oss och berätta om din idé så hjälper vi dig.

Golvavjämning

Vi jobbar med golvavjämning allt ifrån större lagerlokaler och fastigheter till mindre garage, förråd och badrum. Vi har vår fina kvalitétspump M5 Evolution till hjälp när vi jobbar, den har en pumpslang på 40 m och en pumphöjd på 5 våningar. Vi kör bl.a. med flytspackel, betong och expanderbetong men även med Cellbetong och EPS på både golv och vägg. Vi kan använda alla bruk som är pumpbara med en kornstorlek på upp till 3 mm.

Pumpen underlättar vårt arbete väldigt mycket så vi får ett snabbt och effektivt utfört arbete.